Catering usluge Hrvatska


Odaberi samo najbolje
Uz ocjene i komentare pronađi najbolju uslugu.
Direktni kontakt
Kontaktiraj pružatelje usluga direktno, BEZ PROVIZIJE.
Multi Upit
Pošalji multi upit odjednom više pružatelja usluga.

Želiš saznati cijene, dostupnost termina i dobiti detaljnu ponudu?

Catering usluge Hrvatska - brzo i jednostavno pronađi samo najbolje za svoje vjenčanje iz snova u Hrvatskoj. Pošalji informativni upit ili nazovi bez obveze odmah.

Kako odabrati samo najbolje? AlbaDiem platforma nudi mogućnost pregleda ocjena i komentara, slanja upita pružateljima usluga direktno, BEZ PROVIZIJE. Catering usluge Hrvatska - odaberi pružatelje usluga i pošalji im multi upit.

Prikaži više

Catering usluge Hrvatska - Ocjene, komentari & iskustva


Odlično, ljubazno i profesionalno osoblje počevši od glavne i odgovorne Marijane koja je super profesionalna osoba i voditelj. Atraktivne i ... Odlično, ljubazno i profesionalno osoblje počevši od glavne i odgovorne Marijane koja je super profesionalna osoba i voditelj. Atraktivne i maštovite dekoracije stolova uz osoblje koje odrađuje svaki posao s posebnim i rijetko viđenim zadovoljstvom čini Restoran Pećina moj prvi izbor za preporuku svim budućim mladencima. I niste zaslužili samo 5 zvjezdica. I 10 bi vam bilo malo. Pozdrav
...
23.01.2018.
više
5 /5

Rezultati pretrage za: Catering usluge


Shaank.šankić

Catering usluge Split, Hrvatska
Dobro došli kod Shaank Šankić-a, Vaše jedinstveno odredište za nezaboravna događanja! Bilo da planirate poslovno okupljanje, vjenčanje, rođendansku zaba
Kapacitet osoba: Na upit

Pre-wedding catering Green park Solin

Catering usluge Split, Hrvatska
Organiziramo sve vrste cateringa, domjenaka u vlastitom zatvorenom prostoru do 200 uzvanika, koji također ima ljetnu baštu.
Kapacitet osoba: do 200

Catering Split

Catering usluge Split, Hrvatska
​Corner omogućuje organizaciju raznih oblika proslava u sklopu našeg restorana: vjenčanja, krštenja, rođendana, pričesti, krizme, razne obiteljske proslave
Kapacitet osoba: Na upit Najam konobara Najam stolica Najam šatora

Catering Spalato

Catering usluge Solin (Split), Hrvatska
I Vi možete biti gost u svojoj kući. Za Vas organiziramo sve vaše svečanosti. Osmisliti ćemo samo za Vas ponudu koja će oduševiti i Vaše najzahtjevnije goste! Bez obzira organizirate li vjenčanje, korporativnu prezentaciju ili slavite rođendan, sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći nešto po svom guštu.
Kapacitet osoba: Na upit

Catering Dalmacija

Catering usluge Solin (Split), Hrvatska
Catering Dalmacija kao odličan izbor za vjenčanja, domjenke, poslovne konferencije te razna društvena zbivanja. Okupljeni da bi vam olakšali od najmanje proslave do velikih proslava sa više stotina uzvanika.
Kapacitet osoba: Na upit

Tonći Zekić Catering

Catering usluge Kaštel Stari (Split), Hrvatska
Tonći Zekić Catering - profesionalni catering za vjenčanje Kaštel Stari - Split. Tonći Zekić Catering Kaštel Stari - Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.
Kapacitet osoba: Na upit

Restoran Gusar Catering

Catering usluge Split, Hrvatska
Ekipa vrhunskih profesionalaca udovoljit će svakoj Vašoj želji. Restoran Gusar Catering - profesionalni catering za vjenčanje Split. Restoran Gusar Catering Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.
Kapacitet osoba: Na upit

Salona catering

Catering usluge Solin (Split), Hrvatska
Specijalizirani dio firme Dolis koja njeguje dugogodišnju tradiciju u ugostiteljstvu i organiziranju vjenčanja.
Kapacitet osoba: Na upit

Catering Gradska kavana Zvonimir

Catering usluge Solin (Split), Hrvatska
Nudimo Vam vrhunski pripremljena i dekorirana jela te kompletnu uslugu; prostor,uređenje prostora...
Kapacitet osoba: Na upit

Konoba Sidro Catering

Catering usluge Duće (Split), Hrvatska
Novoobnovljena konoba Sidro osim tradicionalnih dalmatinskih jela nudi i catering usluge kako u konobi, tako i na terenu za vjenčanja i sve ostale svečane prigode.
Kapacitet osoba: Na upit