Catering Dalmacija kao odličan izbor za vjenčanja, domjenke, poslovne konferencije te razna društvena zbivanja. Okupljeni da bi vam olakšali od najmanje proslave do velikih proslava sa više stotina uzvanika. Osim standardne ponude za catering, nudimo kompletnu organizaciju vanjskih vjenčanja na atraktivnim lokacijama, što predstavlja jednu višu razinu ponude. Pored vaših lokacija nudimo i najam nekoliko atraktivnih lokacija u našoj županiji, kao Kliška tvrđava, lokacije u Saloni, Gašpina mlinica u Solinu, Dioklecijanovi podrumi,Galerija Umjetnina, luksuzne vile u okolici.

Catering Dalmacija - profesionalni catering za vjenčanje Solin - Split. Catering Dalmacija Solin - Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Catering Dalmacija Info


Zašto odabrati baš Catering Dalmacija na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: Na upit

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Catering Dalmacija - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Catering Dalmacija.

Catering Dalmacija
  • Catering usluge za vjenčanja Solin (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Don Frane Bulića 150A, Solin

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)