Specijalizirani smo dio firme Dolis koja njeguje dugogodišnju tradiciju u ugostiteljstvu i organiziranju vjenčanja. Salona catering u potpunosti je profesionalizirana i posvećena cateringu, organiziranju različitih događanja i eventova. Spremni smo ponuditi različite vrste menu-a, uvažavajući sve vaše želje i posebnosti.

Salona catering - profesionalni catering za vjenčanje Solin - Split. Salona catering Solin - Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Salona catering Info


Zašto odabrati baš Salona catering na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: Na upit

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Salona catering - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Salona catering.

Salona catering
  • Catering usluge za vjenčanja Solin (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Solin

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)