I Vi možete biti gost u svojoj kući. Za Vas organiziramo sve vaše svečanosti. Osmisliti ćemo samo za Vas ponudu koja će oduševiti i Vaše najzahtjevnije goste! Bez obzira organizirate li vjenčanje, korporativnu prezentaciju ili slavite rođendan, sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći nešto po svom guštu. Švedski stol – Sva hrana je poslužena na švedkom stolu.Vaši gosti sami biraju željenu hranu. Klasika – Ako Vaše goste želite poštediti odlaska do švedskog stola, onda je klasični način posluživanja Vaš pravi odabir. Svakoj osobi se hrana poslužuje na tanjuru u slijedovima, od hladnog predjela do deserta. Finger food – Moderni finger food je stvar iznenađenja i estetike, ali i dobre kuhinje. Mini zalogaji servirani na posebnim tanjurićima, u zdjelicama ili čašama. Show cooking – Ukratko….spremanje hrane ispred Vas i Vaših gostiju. Želite li napraviti show od Vaše zabave…onda je ova vrsta posluživanja kao stvorena za Vas. Catering je puno više od par plata narezanog pršuta i sira…to je doživljaj za sva Vaša osjetila. Prepustite sve u ruke vrhunskih profesionalaca našeg tima i kako bi rekao jedan naš poznati radijski voditelj… ćutite se lipo! Vaš catering SPALATO!

Catering Spalato - profesionalni catering za vjenčanje Solin - Split. Catering Spalato Solin - Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Catering Spalato Info


Zašto odabrati baš Catering Spalato na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: Na upit

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Catering Spalato - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Catering Spalato.

Catering Spalato
  • Catering usluge za vjenčanja Solin (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Marka Marulića 17, Solin

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)