Ako tražite najveće svjetske brendove po najpovoljnijim cijenama, i do 50% jeftinije, onda je Travel FREE pravo mjesto za vas! Parfemi, kozmetika, modni dodaci, torbe i novčanici, satovi, sunčane naočale, razni slatkiši i igračke, te nevjerojatan izbor alkoholnih pića u ekstra veličinama samo su dio bogate ponude koju možete pronaći u našim pograničnim trgovinama.

Osim što smo uvijek dostupni, povoljniji i ekskluzivni, svojim kupcima iz zemalja koje nisu u sastavu EU nudimo povrat poreza u našoj poslovnici! Radimo 365 dana u godini, od 9 do 21 sata, dođite i kupujte ekskluzivno kao nikada do sada!

Travel FREE pogranične trgovine možete pronaći na više od 60 lokacija duž 11 europskih granica, od čega su tri smještene u Hrvatskoj i to u Novom Varošu pokraj Nove Gradiške, Donjim Vinjanima pokraj Imotskog, te na Grudi pokraj Dubrovnika.

Prvoklasne prednosti za vas:

• 100% originalni brendovi. Do 50% povoljnije. • Veliki asortiman. Niske cijene. • Sva alkoholna pića u ekstra veličinama. • Otvoreno 365 dana u godini.

BEZ PREMCA: NAŠ ASORTIMAN

Koliko god tražili, u svojem dućanu ih nećete naći! Kod nas možete naći proizvode koji se proizvode isključivo za međunarodno tranzitno tržište! Dođite do našeg pograničnog dućana i kupujte ekskluzivno kao nikada do sada!

BESKRAJAN IZBOR

Ne znate što pokloniti dragoj osobi? Kod nas ćete dobiti mnoštvo ideja, a naše osoblje će Vam s radošću pomoći u odabiru – od kozmetike i parfema, satova, naočala i torbi, wiskeya, vodki ili likera, igračaka i slatkiša – sve na jednom mjestu!

OTVORENO 365 DANA U GODINI

Za nedjeljni doručak nemate kave kod kuće? Na Staru godinu nemate čime nazdraviti? Tu smo za Vas svaki dan: tijekom vikenda, nedjeljom i blagdanom – kod nas ćete štedjeti gotovo cijelu godinu! 100%

ORIGINALNI ARTIKLI

Naši proizvodi dolaze izravno od proizvođača, originalna roba i najbolji mogući standard su zajamčeni – mi znamo što naši kupci žele!

DO 50% POVOLJNIJE

Ništa ne radimo polovično, osim kada je u pitanju cijena: uštedite do 50% u odnosu na tržište u susjednoj zemlji!

USLUGA POVRATA POREZA

Osim što smo uvijek dostupni, povoljniji i ekskluzivni, svojim kupcima iz zemalja koje nisu u sastavu EU nudimo povrat poreza u našoj poslovnici! Dovoljna je samo Vaša putovnica!

Uvijek pobjednik uz Travel FREE!

Travel FREE Hrvatska - pronađite odlične poklone za vjenčanje na jednom mjestu. Travel FREE Hrvatska - najbolje mjesto za savršene poklone za vjenčanje i ostale prigode.

Prikaži više

Travel FREE Hrvatska Info


Zašto odabrati baš Travel FREE Hrvatska na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Travel FREE Hrvatska?

TFH Gruda

Adresa: Tušići 15, 20215 Gruda
Grad: Dubrovnik
Država: Hrvatska

TFH Donji Vinjani

Adresa: Vinjani Donji 567, 21260 Imotski
Grad: Donji Vinjani
Država: Hrvatska

TFH Novi Varoš

Adresa: Novi Varoš 35
Grad: Stara Gradiška
Država: Hrvatska

TFH Županja

Adresa: Granični prijelaz D55 bb
Grad: Županja
Država: Hrvatska

Travel FREE Hrvatska - ocjene, komentari & iskustva


Pročitajte komentare i iskustva korisnika, te saznajte kako su korisnici ocjenili uslugu.

Predivan shop s ljubaznim prodavačicama i dobrim cijenama. Uz profesionalni pristup i ponuda je poprilično dobra, tako da ću definitivno ... Predivan shop s ljubaznim prodavačicama i dobrim cijenama. Uz profesionalni pristup i ponuda je poprilično dobra, tako da ću definitivno doći ponovo.
Apsolutno nemam ništa negativno za napisati. ... Apsolutno nemam ništa negativno za napisati.
13.06.2019.
više
5 /5
Ana M.
Travel FREE Hrvatska
  • Pokloni za vjenčanja Donji Vinjani (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Vinjani Donji 567, Donji Vinjani
  • Kontakt osoba: Ante R.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)