Hvala Vam što pokazujete interes za ono što radimo. Kao što ćete vidjeti iz naših galerija mi se oslanjamo na dokumentiranju emocija kako bi ispričali priču Vašeg vjenčanja, kako bi se stvorio niz slika koje su jedinstvene za Vas. Volimo stvarati uspomene koje će biti dragocjene za godine koje dolaze. Želite li saznati više? Imamo neograničene mogućnosti i pakete na raspolaganju. Što god ti srce želi , možemo to raditi. Ako Vam je potreban personalizirani pristup, mi smo tu za Vas!

Studio XO Split - fotograf za vjenčanje, video - odlične ponude. Foto studio - Studio XO Split ocjene i komentari stvarnih klijenata.

Prikaži više

Studio XO Info


Zašto odabrati baš Studio XO na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Fotografiranje & Ostale usluge
  • Video snimanje i montaža

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Studio XO - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Studio XO.

Studio XO
  • Foto Studio - Fotograf za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Kontakt osoba: Matko J.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)