Neka Vaše vjenčanje bude nezaboravno u restoranu Poljud! Objekt raspolaže prostranom terasom s prekrasnim pogledom na more te čini savršeno mjesto za druženje s Vašim uzvanicima. Idealna lokacija, vrhunska usluga, veliki privatni parking i bogata gastronomska ponuda pretvoriti će Vaše vjenčanje u nezaboravnu priču.

Kapacitet dvorane za svadbene večere do 250 uzvanika, a za domjenke do 300 osoba. Novouređena klimatizirana sala čini Vašu svečanost ugodnijom te pruža bezbrižnost kada je riječ o parkiranju Vašeg vozila jer za Vas i to imamo osigurano!

Restoran Poljud - restoran (sala) za vjenčanje i ostale prigode Split. Restoran Poljud Split - savršen restoran (sala) za organizaciju vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Restoran Poljud Info


Zašto odabrati baš Restoran Poljud na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: Na upit
  • Parking

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Restoran Poljud?

Restoran Poljud

Adresa: Poljudsko šetalište 1
Grad: Split
Država: Hrvatska

Restoran Poljud - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Restoran Poljud.

Restoran Poljud
  • Restoran - Sala za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Poljudsko šetalište 1, Split
  • Kontakt osoba: Zdravko P.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)