Na jednom mjestu mladenci mogu: • Naručiti prijem – okupljanje gostiju prije ceremonije vjenčanja u caffe bar i clubu Toni. • Rezervirati luksuzno uređenu salu za 220 osoba (restoran Andrea). • Besplatno koristiti apartman u smještajnom objektu Hannah 3* uz poklon iznenađenja, a za sve ostale uzvanike koji žele prenočiti u hotelu odobravamo popust od 50%. Doživite nezaboravnu svadbenu svečanost!

 Neka Vaši prvi plesni koraci započnu upravo u restoranu “Andrea”.

Restoran Andrea NIRS - restoran (sala) za vjenčanje i ostale prigode Split. Restoran Andrea NIRS Split - savršen restoran (sala) za organizaciju vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Restoran Andrea NIRS Info


Zašto odabrati baš Restoran Andrea NIRS na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: do 220
  • Parking

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Restoran Andrea NIRS?

Restoran Andrea NIRS - Split

Adresa: Dračevac 4d
Grad: Split
Država: Hrvatska

Restoran Andrea NIRS - ocjene, komentari & iskustva


Pročitajte komentare i iskustva korisnika, te saznajte kako su korisnici ocjenili uslugu.

Komentiram u svoje,suprugovo i ime citave nase ekipe.Odusevljeni smo uslugom, hrana je bila izvrsna,ambijen prekrasno dekoriran, a osoblje malo je ... Komentiram u svoje,suprugovo i ime citave nase ekipe.Odusevljeni smo uslugom, hrana je bila izvrsna,ambijen prekrasno dekoriran, a osoblje malo je rec savrseno. Izasli su nam u susret za sve nase zelje i preinake.Kao sta muz kaze,kad se opet bude zenia bit ce to u "Andree"
...
24.01.2018.
više
5 /5
Dina M.
Osoblje, voditeljica, hrana, usluga, sala, soba za mladence ... Osoblje, voditeljica, hrana, usluga, sala, soba za mladence
...
23.01.2018.
više
5 /5
Dajana V.
Restoran Andrea ima odlicnu organizaciju Vašeg najvažnijeg dana u zivotu,domaca spiza od prsuta i sira te domace njoke i pasticada,pozelite ... Restoran Andrea ima odlicnu organizaciju Vašeg najvažnijeg dana u zivotu,domaca spiza od prsuta i sira te domace njoke i pasticada,pozelite da vecer nikad ne zavrsi.Veliko HVALA gđi.Snježani na odlicnom angažmanu i trudu i njenom timu u kuhinji jer se odlicno nadopunjuju.Puno uspjeha im zelim i u buducem radu jer to zasluzuju.Lp od Ane & Luke
Nema primjedbi ... Nema primjedbi
22.01.2018.
više
5 /5
Ana J.
Ljubazni radnici, uredenje prostora, sala. Hrana je savrsena i sve ostalo za pohvalu. ... Ljubazni radnici, uredenje prostora, sala. Hrana je savrsena i sve ostalo za pohvalu.
...
22.01.2018.
više
5 /5
Karla A.
Sve je bilo na najvišem nivou bez iti jedne zamjerke. Hrana preukusna, sala sa postojećom rasvjetom i rasporedom super. Al ... Sve je bilo na najvišem nivou bez iti jedne zamjerke. Hrana preukusna, sala sa postojećom rasvjetom i rasporedom super. Al najlipsi dojam su na nas ostavili djelatnici sale, osim sta su cilo vrime su donosili hranu i piće i prije nego sta bi išta zafalilo, pazili su na svaki detalj i na svakog gosta jednako, jako susretljivi i tijekom cijele svadbe jednako veseli. Čak i kad smo ih u 6ujutro maltretirali sa neodlaženjem iz sale. Ma baš smo prezadovoljni sa svime.
...
22.01.2018.
više
5 /5
Nera L.
Sve je bilo savrseno,sva ocekivanja su nam ispunjena ,preporuka svim buducim mladencima. ... Sve je bilo savrseno,sva ocekivanja su nam ispunjena ,preporuka svim buducim mladencima.
...
22.01.2018.
više
5 /5
Nataša L.
Restoran Andrea NIRS
  • Restoran - Sala za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Dračevac 4d, Split
  • Kontakt osoba: Restoran A.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)