U prekrasnom ambijentu Uvale Baluni smješten je Restaurant-pizzeria Velum, koji Vas poziva da u ugodnom ambijentu kušate vrhunske dalmatinske delicije.

Ambijent restorana čini da se osjećate udobno, a ujedno otmjeno, opijeni morem, jedrima i gastronomijom. Interijer na prvi tren predočava brodski salon uz nonšalantni raspored bogato ukrašenih stolova, s pogledom na zanimljive stare slike brodova, tlocrte i stare nacrte kalafata. Misto je za guštat u spizi, arhitektonski skladno i impozantno, uz sveprisutnu dušu mora i jedriličara, reklo bi se napravljeno baš za one koji more vole, za svakog gosta posebno.

Na raspolaganju Vam je preko 200 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu restorana te isto toliko na tri prekrasne vanjske terase sa pogledom na marinu… idilične vedute… sve što je potrebno za savršeni ambijent i vrhunski gastronomski užitak. Vrhunski majstori kuhinje te iskusno i uslužno osoblje udovoljit će svim Vašim potrebama za savršenom gastronomskom uslugom.

Organiziramo sve vrste proslava poput vjenčanja, poslovnih ručkova, proslava pričesti, krizme, maturalnih zabava te svih ostalih događanja.
Dobro nam došli dragi gosti !

Restaurant-pizzeria Velum – restoran (sala) za vjenčanje i ostale prigode Split. Restaurant-pizzeria Velum Split – savršen restoran (sala) za organizaciju vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Restaurant-pizzeria Velum Info


Zašto odabrati baš Restaurant-pizzeria Velum na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: Na upit

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Restaurant-pizzeria Velum?

Velum Split

Adresa: Uvala Baluni 1, Split
Grad: Split
Država: Hrvatska

Restaurant-pizzeria Velum - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Restaurant-pizzeria Velum.

Restaurant-pizzeria Velum
  • Restoran - Sala za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Kontakt osoba: Velum I.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)