Smatramo da o kvaliteti našeg rada više govore fotografije i videa s vjenčanja i evenata koje smo radili. Jer kako kaže stara poslovica: Ako laže koza, ne laže rog! Ili u prevodu…možemo Vam mi pričati hvalospjeve o opremi koju koristimo, ali na kraju je samo jedno bitno….da Vi budete zadovoljni. Ako Vam se svidi naš način rada…javite se….očekujemo Vaš poziv.

Rasvjeta Vjenčanja Starlight - rasvjeta, efekti za vjenčanja i ostale prigode Solin - Split. Rasvjeta Vjenčanja Starlight je pravi izbor za odličnu atmosferu i nezaboravnu zabavu.

Prikaži više

Rasvjeta Vjenčanja Starlight Info


Zašto odabrati baš Rasvjeta Vjenčanja Starlight na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Rasvjeta
  • Efekti

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Rasvjeta Vjenčanja Starlight - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Rasvjeta Vjenčanja Starlight.

Rasvjeta Vjenčanja Starlight
  • Odaberite najbolje efekte za vjenčanja Solin (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Marka Marulića 17, Solin

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)