Rent a car Rapidus nastao je prije 15 godina. Vlasnik tvrtke zatekao se u razmišljanju i stvorila mu se vizija. S obzirom da je vrsni auto mehaničar došao je na ideju da bi mogao napraviti dobar posao sa old tajmerima kakve u nas još nitko nije vidio. Obnovio je 35 starih Volkswagenovih buba koje je sam ručno izradio te ih tijekom ljeta na otocima Hvaru i Visu iznajmljuje turistima. Pokazalo se da su turisti jako zainteresirani i oduševljeni! Tako je sve krenulo. Turisti iz cijelog svijeta su zainteresirani ponudom i to generacija od 20 do 70 godina. Danas je rent a car na jako visokom nivou.

Rapidus rent a car - odlične ponude za najam oldtimera za vjenčanje i ostale prigode - najam oldtimera Split. Iznajmite prekrasan oldtimer i uživajte u nezaboravnim vožnjama.

Prikaži više

Rapidus rent a car Info


Zašto odabrati baš Rapidus rent a car na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Rapidus rent a car - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Rapidus rent a car.

Rapidus rent a car
  • Najam oldtimera za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Dubrovačka 61, Split
  • Kontakt osoba: Bruno Č.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)