Početak našeg rada datira od 1998 g. Uvidjevši kroničan nedostatak kvalitetne rasvjetne tehnike i stručnog osoblja, troje mladih i sposobnih entuzijasta krenuli su u avanturu svjetlosnog oblikovanja i pružanja ljudima potpunog užitka praćenja različitih prigoda. U proteklom razdoblju odradili smo oko 2000 raznih manifestacija te prikupili bogato iskustvo kojim danas savladavamo sve Vaše zahtjeve. Rad na opremi kod zahtjevnih manifestacija se započinje jedan ili više dana ranije te se programiraju sve potrebne scene i efekti koji će biti korišteni. Za vrijeme same manifestacije naši tehničari prate program te prilagođavaju rasvjetu pojedinim trenucima i naglašavaju najvažnije detalje programa. Isto tako se nekoliko dana pripremaju i slažu tehnički detalji, preslušavaju pjesme i stvara svjetlosna koreografija dogadaja ili prostora. U mogućnosti smo pružiti cjelokupnu produkciju što obuhvaća kompletnu opremu kao što je: profesionalna rasvjeta, pozornice raznih oblika i dimenzija s kompletnom dodatnom scenografijom, različite vrste i snage ozvučenja, video platna svih dimenzija kao i LCD televizori, cvjetni aranžmani i ostali dekorativni elementi, usluge cateringa. Osim u tehničkom pogledu pratimo Vašu manifestaciju od samog početka te rješavamo sve potrebne dozvole, suglasnosti, elektroenergetski priključak, redarsku službu, zaštitne ograde, marketing itd… Naši glavni tehničari (4) imaju završen elektrotehnički fakultet- VSS (FESB, Split) i radno iskustvo od preko 10 godina na najzahtjevnijim projektima.

Rabbit Rock - rasvjeta, efekti za vjenčanja i ostale prigode Split. Rabbit Rock je pravi izbor za odličnu atmosferu i nezaboravnu zabavu.

Prikaži više

Rabbit rock - Profesionalna rasvjeta Info


Zašto odabrati baš Rabbit rock - Profesionalna rasvjeta na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Rasvjeta
  • Efekti

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Rabbit rock - Profesionalna rasvjeta - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Rabbit rock - Profesionalna rasvjeta.

Rabbit rock - Profesionalna rasvjeta
  • Odaberite najbolje efekte za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Šimićeva 9A, Split
  • Kontakt osoba: Mislav Č.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)