R.D.I. Sound and Light je mlada tvrtka sa iskusnim, profesionalnim ljudima sa dugogodišnjim iskustvom u audio produkciji i dizajnu rasvjete. Odradili smo mnoštvo koncerata, vjenčanja i raznih događanja. Koristimo profesionalnu opremu renomiranih svjetskih proizvođača. Od 2000. godine pa do današnjih dana naš stalni klijent je Jole. Samo s njime smo prošli preko 1000 nastupa (audio i dizajn rasvjete). Surađujemo i sa mnogim drugim izvođačima . Tvrtka smo s velikim iskustvom, te smo na tržištu sigurno najbolji omjer cijene i kvalitete. Zadovoljstvo naših klijenata je naša najbolja reklama!!

R.D.I. SOUND & LIGHT - rasvjeta, razglas, efekti za vjenčanja i ostale prigode Supetar - Split. R.D.I. SOUND & LIGHT je pravi izbor za odličnu atmosferu i nezaboravnu zabavu.

Prikaži više

RASVJETA ZA VJENČANJA R.D.I. Info


Zašto odabrati baš RASVJETA ZA VJENČANJA R.D.I. na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Rasvjeta
  • Razglas
  • Efekti

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

RASVJETA ZA VJENČANJA R.D.I. - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za RASVJETA ZA VJENČANJA R.D.I..

RASVJETA ZA VJENČANJA R.D.I.
  • Odaberite najbolje efekte za vjenčanja Supetar (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Ivana Gorana Kovačića 18, Supetar
  • Kontakt osoba: Igor V.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)