Plesni klub Mirela osnovala je 1996.g. mala skupina ljudi, istinskih zaljubljenika u sportske standardne i latinoameričke plesove. Djelujemo u Splitu, na četiri lokacije; u Doverskoj 35, na Mertojaku, Kukuljevićevoj 4, na Sućidru, Sinovčićevoj 4, u Varošu i pri Salezijanskom centru za mlade na Kmanu. Posjetite nas, odaberite vrstu plesa i zaplešite sa našim timom koji se sastoji od Mirele Tudor (plesni učitelj i plesni sudac), Ivane Listeš (profesorica kineziologije i plesni voditelj) i Ljerke Žuvele (plesne voditeljice). Postanite naši članovi i zaplešite standardne i latinsko američke plesove: Engleski valcer, tango, bečki valcer, foxtrot, quickstep, sambu, cha cha, rumbu, pasodoble i jive, uz discofox i salsu kroz program rekreativnog plesa, od prvog koraka na dalje.

Plesni Klub Mirela - tečajevi plesa za vjenčanje i ostale prigode Split. Plesni Klub Mirela Split - naučite plesati uz profesionalne plesače. Neka Vaš prvi ples bude nezaboravan.

Prikaži više

Plesni Klub Mirela Info


Zašto odabrati baš Plesni Klub Mirela na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Prvi ples
  • Škola plesa
  • Plesovi: Poduka za mladence

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Plesni Klub Mirela - ocjene, komentari & iskustva


Pročitajte komentare i iskustva korisnika, te saznajte kako su korisnici ocjenili uslugu.

Bio sam sa svojom ženom na tečaju za pir. Bilo je odlično i dobro smo naučili! :D ... Bio sam sa svojom ženom na tečaju za pir. Bilo je odlično i dobro smo naučili! :D
...
06.11.2016.
više
5 /5
Goran L.
Plesni Klub Mirela
  • Škola plesa za vjenčanja Split.
  • Cijena: do 170,00 EUR (za mjesec dana (8h - dva puta tjedno po 1h))
  • Adresa: Kukuljevićeva 4, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)