MISTER MOT. Sinonim za vrhunska muška odijela.Izrađena od odabranih, kvalitetnih materijala u trendovskim bojama i dezenima, nosivim u svim prilikama. Mister Mot ima bogato iskustvo i uspješnu tradiciju u odabiru muških odijela. Sva pažnja je usmjerena zahtjevima domaćeg tržišta. Mnoge su prilike u kojima treba dobro izgledati , poput zahtjevnog posla , poslovnih sastanaka , službenog putovanja ili svečanih trenutaka koji se pamte kao što su mature , promocije ,vjenčanja. Samim odabirom vrhunskog muškog odijela šaljemo poruku drugima i zato određujemo kako želimo da nas pamte. Mister Mot nudi: odijela svih veličina, brojeva i međubrojeva odijela po narudžbi. Tražite li nešto po svom ukusu mistermot je mjesto za vas. Zasnovan na trideset-godišnjoj tradiciji obiteljsko poduzeće Mister Mot , na prodajnom mjestu od 400m kvadratnih nudi preko tisuću i pedsto odijela. Sigurno čete naći ono koje odgovara vašem ukusu… i statusu.

Mister Mot - veliki izbor muških odijela za vjenčanje Split. Mister Mot Split - pronađite savršeno muško odijelo za vjenčanje i ostale prigode.

Prikaži više

Mister Mot - muška odijela i dodaci Info


Zašto odabrati baš Mister Mot - muška odijela i dodaci na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Muška odijela
  • Dodaci

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Mister Mot - muška odijela i dodaci?

MIster Mot- Split

Adresa: Domovinskog rata 39
Grad: Split
Država: Hrvatska

Mister Mot - muška odijela i dodaci - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Mister Mot - muška odijela i dodaci.

Mister Mot - muška odijela i dodaci
  • Muška odijela i dodaci za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Domovinskog rata 39, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)