Limo Servis nudi razne pogodnosti za poslovna putovanja ili druge prigode. Sa Limo Servisom stići ćete na vrijeme i impresionirati Vaše poslovne suradnike. Ne zaboravite i na bocu šampanjca, da proslavite Vaš poslovni uspjeh. Naši ljubazni vozači pružiti će Vam tretman ugodne vožnje i osjećaja VIP-a s dodacima crvenog tepiha, šampanjca i otvaranja i zatvaranja vrata za Vama što je, naravno, garantirano za veoma pristupačnu cijenu.

Limo Servis Star - odlične ponude za najam vozila i limuzina Podstrana - Split. Limo Servis Star - rent a car & limo za vjenčanje i ostale prigode - profesionalne usluge uz pristupačne cijene.

Prikaži više

Limo Servis Star Info


Zašto odabrati baš Limo Servis Star na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Limo Servis Star - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Limo Servis Star.

Limo Servis Star
  • Najam limuzina za vjenčanja Podstrana (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Zvonimirova 49, Podstrana

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)