Klapa Sveti Florijan osnovana je u studenom 2009. godine u okviru DVD-a Žrnovnica. Klapa paralelno radi pjesme izvornog klapskog acapella izričaja, kao i modernu pop klapsku produkciju u koju je i sama unijela elemente vlastite originalnosti, iza nas su dosada dva autorska albuma u izdanju Croatie Records. Uz nastupe na svim relevantnim glazbenim festivalima u zemlji rado nastupamo na smotrama klapa diljem Dalmacije, također ističemo da rado nastupamo i odazivamo se na mnoge koncerte humanitarnog tipa a iza nas su mnogi samostalni koncerti u zemlji i inozemstvu.

Sve dosada navedeno je garancija da nam se slobodno možete obratiti i našim nastupom uveličati Vaše Vjenčanje bilo da se radi o nastupu u Crkvi ili na nekom drugom mjestu po Vašoj želji. Klapa je u mogućnosti pružiti široki repertoar pjesama te nastupiti kako a capella tako i uz instrumentalnu pratnju kao i uz pratnju pratećeg banda.

Klapa Sveti Florijan DVD-a Žrnovnica - glazba za crkvu za vjenčanja i ostale prigode Žrnovnica - Split. Klapa Sveti Florijan DVD-a Žrnovnica - crkvena glazba - crkvene i ostale pjesme za vjenčanje.

Prikaži više

Klapa Sveti Florijan Info


Zašto odabrati baš Klapa Sveti Florijan na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Broj članova: do 8

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Klapa Sveti Florijan - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Klapa Sveti Florijan.

Klapa Sveti Florijan
  • Glazba za crkvu za vjenčanja Žrnovnica (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Kontakt osoba: Nino T.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)