U potkrovlju stare palače grada Trogira (UNESCO), Boris Burić – Gena, 1973 god. osnovao je modni atelier Gena. Inspirirajući se ljepotom tradicionalnog građanskog odijela nastala je kolekcija GENA – MODA CROATICA koja je spoj tradicije i vrhunske mode, jedinstvena i prepoznatljiva u svijetu. Dokaz tome su i brojna poznata imena za koje je osobno radio, poput Placida Dominga, Sebastiana Vettela, Baracka Obame i ostalih. U svijetu mode dosegao je razine najvećih modnih kreatora, iako nije razglašen poput njih, o njemu je snimljen dokumentarni film Iglom do zvijezda. Gena stilizira verziju građanskog odijela inspirirajući se ljepotom tradicionalnog građanskog odijela sa kraja 19. stoljeća. Počevši od strogo ograničenog tradicionalnog odijela, postepenim opuštanjem i dodavanjem novih detalja stvara se besprijekorna elegantna forma. Nekoliko novih varijanti udahnulo je život i popularizaciju tog odjevnog predmeta. Značenje tradicije i ljepota odijela koje je odumiralo, u tim novim varijantama je postalo ponovno prihvaćeno i iznimno cijenjeno pogotovo kod mlađih naraštaja. Taj spoj tradicije i vrhunske mode učinili su bilo koje Gena odijelo jedinstvenim i prepoznatljivim u svijetu. Moderniziranjem linije, usavršavanjem izrade i detalja iz starine stvara se osobit stil visoke mode u kojem je prepoznatljiv romantički trag prošlosti i duh suvremenosti. Njihova je ljepota u apsolutnoj jednostavnosti u čistoj ležernoj liniji kroja. Dodani su sitni detalji koji oplemenjuju cjelinu i daju osobni pečat jednostavnog, elegantnog i lijepog odijevanja, s punom slobodom unošenja osobnosti a time i stila.

GENA Muška odijela - veliki izbor muških odijela za vjenčanje Split. GENA Muška odijela Split - pronađite savršeno muško odijelo za vjenčanje i ostale prigode.

Prikaži više

GENA - muška odijela po mjeri Info


Zašto odabrati baš GENA - muška odijela po mjeri na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Muška odijela
  • Dodaci

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći GENA - muška odijela po mjeri?

GENA muška odijela SPLIT

Adresa: Marulićeva 6
Grad: Split
Država: Hrvatska

GENA - muška odijela Atelier Trogir

Adresa: Ribarska 6
Grad: Trogir
Država: Hrvatska

GENA - muška odijela po mjeri - ocjene, komentari & iskustva


Pročitajte komentare i iskustva korisnika, te saznajte kako su korisnici ocjenili uslugu.

...
...
05.03.2017.
više
5 /5
Goran L.
GENA - muška odijela po mjeri
  • Muška odijela i dodaci za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Marulićeva 6, Split
  • Kontakt osoba: Boris B.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)