BoothBox je foto kabina najmodernije generacije. Prvi i jedini u Hrvatskoj imamo photobooth koji osim osim funkcionalnosti ima moderan i elegantan izgled. Bilo da se radi o vjenčanju, proslavi rođendana, eventu, ili maturalnoj večeri uz BoothBox ćete se sigurno zabaviti. To je nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti čitav život. Javite nam se da zajedno stvaramo uspomene!

Photobooth je posljednjih godina naročito popularan na vjenčanjima podižući zabavu na novi nivo, a Vaše uzvanike ne ostavlja ravnodušnima. Atraktivan i elegantan vizualni izgled, uslužno osoblje, trenutni ispis fotografija, neograničen broj isprinta, puuuuuuno zabavnih i unikatnih rekvizita, mogućnost objavljivanja na društvenim mrežama, personalizirani vizualni identitet fotografija….i još mnogo zanimljivih detalja-čini BoothBox najboljim izborom za Vaše vjenčanje, maturalnu zabavu ili neku drugu vrstu eventa.

Mi smo locirani u Splitu, ali na Vaš poziv dolazimo i u Njemačku (pod uvjetom da nam platite putne troškove, smještaj i turu piva na Octoberfestu). Vi se samo zaljubite, a nama prepustite sve ostalo.

Foto kabina BOOTH BOX Split - fotograf za vjenčanje - odlične ponude. Foto studio - Foto kabina BOOTH BOX Split ocjene i komentari stvarnih klijenata.

Prikaži više

Foto kabina BOOTH BOX Info


Zašto odabrati baš Foto kabina BOOTH BOX na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Foto kabina BOOTH BOX - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Foto kabina BOOTH BOX.

Foto kabina BOOTH BOX
  • Foto kabina za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)