Kada ste zadnji put razvijali fotografije? Želite da Vama važan događaj bude ujedno i najzabavniji, najbakovitiji, najposebniji i da se još dugo pamti? Sve što trebate je Photo Booth – foto kabina! Ona predstavlja nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti zauvijek. Uđite i zaustavite trenutak! To je vrlo jednostavno, samo korak unutar i zatvorite zavjese. Pritisnite gumb Start i zabava počinje. Moderne verzije su digitalne i prijenosne, ne funkcioniraju na kovanice, već na dodir ekrana. Možete je unajmiti, personalizirati, postaviti gdje god vi želite, a ona će neograničen broj puta uslikati vaše goste. Gosti će u trenutku imati old school fotku za novčanik ili hladnjak, a oni nestrpljivi social media geekovi odmah će uz mogućnost djeljenja fotografija na društvene mreže, cijelom svijetu moći pokazati gdje je najbolji tulum u gradu! Photo booth nudi neprocjenjivo iskustvo, iza zavjese gosti mogu opušteno pozirati i stvoriti uspomenu koju će ponijeti kući i čuvati godinama. A kabina je tu da opušteno pozirate iza zavjese te da pretvori svaku fotku u takozvani selfie. Kada koristite kabinu imate asistenciju osoblja koje se brine da svi gosti dobiju svoj primjerak fotografije koliko god puta se slikali. Na izrađenim slikama uz fotografije gostiju može biti slika mladenaca, logo ili bilo što po želji, zahvale gostima što će vaše zahvalnice zamijeniti za još bolje, personalizirane zahvalnice. Na kraju eventa, sve fotografije dobit ćete i u digitalnom obliku. Goste će u kabini dočekati zabavni rekviziti kao što su brkovi, šeširi, lule, naočale probudit će dijete u vama što će u konačnici rezultirati ludim i zabavnim fotografijama! Klijentima je najvažnije da se njihovi gosti dobro provedu i da im ta večer ostane u sjećanju, a #FotoFunSplit im to osigurava! Njegov jednostavan, elegantan i klasičan izgled uklopit će se u svaki događaj.

Foto Fun Split - Photo Booth Split - fotograf za vjenčanje - odlične ponude. Foto studio - Foto Fun Split - Photo Booth Split ocjene i komentari stvarnih klijenata.

Prikaži više

Foto Fun Split - Photo Booth Info


Zašto odabrati baš Foto Fun Split - Photo Booth na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Foto Fun Split - Photo Booth - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Foto Fun Split - Photo Booth.

Foto Fun Split - Photo Booth
  • Foto kabina za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)