Iza naziva Dolcemania od 2011. godine stoji tim apsolutnih zaljubljenika u slatke proizvode kojima izrada domaćih slastica predstavlja pravi užitak. Odrastajući uz najfinije sladolede, mamine rođendanske torte, bakine fritule i tetine svečane kolače, tih se okusa nismo željeli odreći ni kad smo odrasli pa smo ih počeli izrađivati sami kako bismo tu ljubav i okuse iz djetinjstva mogli podijeliti s vama. Uz pomoć vrsnog talijanskog slastičara Vincenca, nadalje smo razvili naše recepture i uz torte u naš slatki asortiman, koji neprestano nadopunjujemo, uvrstili kremaste i suhe kolače te poznate talijanske monoporcije koje izgledaju kao atraktivne mini torte. Kako nam je kvaliteta proizvoda na samom vrhu liste prioriteta, iste smo godine uveli i HACCP sustav kontrole sigurnosti hrane u svim fazama njezine proizvodnje. S velikom radošću ulažemo vrijeme i trud u svaki kolač i tortu, a najveća nam je sreća i nagrada kada vidimo sretna lica naših kupaca koji se stalno vraćaju po nove zalihe naših slastica uvijek nas iznova pozivajući da na ovaj način budemo dio njihovih posebnih trenutaka i podijelimo trenutke vjenčanja, pričesti, rođendana, obljetnica i blagdana. Taj nam je povratak dokaz da nešto radimo kako treba. A vi? Kada nam dolazite na Mažuranićevo šetalište?

Dolcemania - veliki izbor - torte, kolači za vjenčanje Split. Dolcemania Split - pronađite savršene i ukusne torte, kolači za vjenčanje i ostale prigode.

Prikaži više

Dolcemania - torte / kolači Info


Zašto odabrati baš Dolcemania - torte / kolači na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Svadbene torte
  • Torte
  • Kolači

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Dolcemania - torte / kolači?

Dolcemania Split

Adresa: Mažuranićevo šetalište 1
Grad: Split
Država: Hrvatska

Dolcemania - torte / kolači - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Dolcemania - torte / kolači.

Dolcemania - torte / kolači
  • Torte i kolači za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Mažuranićevo šetalište 1, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)