Kuhati sa ljubavlju, s poštovanje prema hrani i klijentima jedini je ispravni put kojim se kao light motivom vodimo. Kreiranje vašeg menu naš je osnovni cilj jer svaka osoba i svaki catering nije i ne može biti isti. Odabirom Cateringa Gašpić izabrali ste priču o prožetu sa 25 godina iskustva i nekoliko tisuća cateringa koji su garancija kvalitete naših usluga. Obratite nam se sa svojim željama i zajedno možemo napraviti menu prema Vašim potrebama. U mogućnosti smo pripremiti sve vrste jela od mesa, ribe i ostalih namirnica, pripremamo i košer hranu te jela sa halal certifikatom na lokaciji po vašoj želji.

Catering za vjenčanja Gašpić - profesionalni catering za vjenčanje Solin - Split. Catering za vjenčanja Gašpić Solin - Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Catering Gašpić Info


Zašto odabrati baš Catering Gašpić na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: do 1000

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Catering Gašpić - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Catering Gašpić.

Catering Gašpić
  • Catering usluge za vjenčanja Solin (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Hektorovićeva 38, Solin

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)