www.NaseVjencanje.net – E-pozivnica i e-album

Što je trend na vjenčanjima u 2018. godini?

S obzirom da živimo u digitalnom dobu preko kojeg možemo podijeliti sa drugima svaki dio svoga života, zašto onda ne bi podijelili sa svojim gostima i fotografije sa vjenčanja?

Portal www.NaseVjencanje.net pruža mladencima samostalno uređivanje njihove web stranice vjenčanjate omogućava slanje uzvanicima e-pozivnice na e-mail i dodavanjefotografija u e-album.

Personalizirana web stranica se postavlja jednostavno i brzo kroz 5 koraka putem čarobnjaka za postavljanje. Upisuju se osnovne informacije o vjenčanju, postavljaju lokacije tijeka vjenčanja na kartu, odabiru boje i pozadine. Zadnji korak služi za unos e-mail adrese uzvanika, uređivanje teksta e-pozivnice ili teksta obavijesti o dostupnim fotografijama, praćenje statistike uzvanika, pregledanih fotografija itd.

Slanjem e-pozivnice uzvanici dobiju obavijest sa pristupnim kodom i link koji ih vodi na web stranicu mladenaca gdje mogu odmah potvrditi svoj dolazak i vidjeti ostale informacije o vjenčanju.

 

E-pozivnica može služiti kao dodatak klasičnim papirnatim pozivnicama u ulozi podsjetnika uzvanicima 20-ak dana prije vjenčanja da još nisu dali svoj odgovor. Odgovor mogu odmah poslati putem web stranice koji direktno stiže na korisnički račun mladenaca. Time se olakšava praćenje odgovora i smanjuje stres mladencima jer imaju odgovore na jednom mjestu.

Nakon što su preuzeli fotografije od odabranog fotografa, mladenci sami dodaju fotografije u kreirane e-albume na web stranici i šalju uzvanicima obavijest o dostupnim e-albumima.

 

Uzvanik pristupa e-albumu sa dobivenim kodom te pregledava fotografije. Fotografije unutar e-albuma može pregledavati, preuzeti i razviti odabrane. Kvaliteta fotografije prilikom preuzimanja iz e-albuma je originalna fotografija bez gubitka kvalitete kao što to rade neki drugi servisi.

Za više informacija posjetite stranicu www.NaseVjencanje.net.

 

Kreiraj svoju E-pozivnicu i e-album u samo nekoliko klikova!

Registracija je besplatna i probni period kreiranog računa je 7 dana.

Želim i ja svoju E-pozivnicu i E-album