Bračno putovanje iz snova u Dalmaciji?

Zašto ne, Vila Svjetionik Grebeni je pravi raj za mladence i nalazi se do jednog od najljepših gradova u Dalmaciji, Dubrovnika.

Hrvatska je poznata po romantičnim biserima a mi smo se posebno potrudili i izdvojili prekrasnu lokaciju u Dalmaciji, tik uz rub Dubrovnika.

U blizini predivnog grada Dubrovnika na maloj hridi smjestio se još jedan posebno zanimljiv biser Dalmacije. Vila Svjetionik Grebeni kroz sklad luksuza i robinzona daje savršen ugođaj svakome tko želi odmor od svakodnevnice. Ono po čemu se Vila Grebeni razlikuje od ostalih destinacija za bračno putovanje su prekrasna lokacija na osami, skladno uređena unutrašnjost te očaravjući pogled sa terase na kojoj se nalazi bazen sa morskom vodom.

Iako je lokacija najljepši dio priče o svjetioniku, Grebeni je posebno zanimljiv zbog unutrašnjeg uređeja koje je kombinacija luksuza i morske tematike. Unutar svjetionika nalazi se 5 spavaćih soba, 3 sa bračnim krevetima, 2 sa krevetima za po jednu osobu, te dnevni boravak i kuhinja sa blagavaonicom sa pogledom na more.

Svjetionik je sam po sebi romantična lokacija, ali Grebeni opet ima nešto posebno. Uz prekrasan pogled i osamu, luksuzno uređenje i bazen uživate možete i u šetnji po zidinama Dubrovnika.

 

Zamislite samo jutarnju kavu na ovoj terasi uz pogled na more i zvuk valova kako udaraju o stijene…

Pssst…

Naši dragi partneri iz Adriagate su upravo dodali Svjetionik Grebeni u svoju ponudu.