U ugodnom ambijentu Beauty centra Chiara kvalitetno educirano osoblje Vam pruža vrhunske kozmetičke tretmane lica i tijela, koristeći preparate najpoznatijih brandova Decleor i Babor, kvalitetne frizerske usluge koristeći preparate Schwarzkopf professional, make-up, manikure, pedikure, threading, depilacije raznim voskovima, šećerne depilacije, trajni lak, maderoterapija, vacum, radiofrevencija lica i tijela, relax masaže …

Vlasnica Beauty salona Chiara je Jasna Peričić – majstor frizer i make-up artist sa dvadesetpetogodišnjim iskustvom. Poslujemo već od 1995.godine kao mali Frizerski obrt Chiara, a 2014.god. smo otvorili vrata našeg Beauty centra za žene i muškarce na novoj lokaciji na Žnjanu. Višegodišnje iskustvo, motivacija, snaga volje te nove ideje zahvaljujući stručnom usavršavanju vlasnica je okupila tim stručnog osoblja. Uspješna u želji za stalnim unaprjeđenjem, poboljšanjem, te proširenjem usluga voljni smo udovoljili našim klijentima.

Poznati smo po izradama svečanih frizura i make upova za sve prigode, avantgardnim revijalnim frizurama, te sudjelovanjima na modnim revijama i snimanjima, te snimanju spotova.

Naš centar omiljen je i klijentima iz inozemstva koji se žele vjenčati u našem gradu, te koriste većinu usluga u ponudi našeg centra prije vjenčanja i na sam dan vjenčanja.

Pozivamo Vas da s punim povjerenjem posjetite naš Beauty centar Chiara i uvjerite se u naš profesionalni pristup svakom klijentu. Opustite se i osjećajte se lijepo u vlastitoj koži. Osjetite ljepotu…

Beauty Centar Chiara - salon ljepote, salon zdravlja za vjenčanja i ostale prigode Split. Beauty Centar Chiara je pravi izbor za savršen izgled na tvom najvažnijem danu.

Prikaži više

Beauty Centar Chiara Info


Zašto odabrati baš Beauty Centar Chiara na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Salon ljepote
  • Salon zdravlja

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Beauty Centar Chiara?

Beauty centar Chiara

Adresa: Put sv.Lovre 4, Žnjan
Grad: Split
Država: Hrvatska

Beauty Centar Chiara - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Beauty Centar Chiara.

Beauty Centar Chiara
  • Salon ljepote i zdravlja za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Put sv. Lovre 4, Žnjan, Split
  • Kontakt osoba: Jasna P.

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)